Patronat Joan XXIII

Som una associació sense ànim de lucre constituida l’any 1975. Oferim serveis a persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies durant totes les etapes de la vida.

Comptam amb més de 265 usuaris i al voltant de 180 treballadors.

QUÈ FEIM

 • Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual (DI) de la Comarca d’Inca i de les seves famílies
 • Donar resposta a les necessitats i desitjos de les persones amb DI i els familiars, amb un funcionament basat en principis de qualitat.
 • Aconseguir la plena satisfacció de les necessitats dels usuaris, alumnes i familiars tant explícites com implícites, mitjançant una relació personalitzada i una atenció contínua en un procés de col·laboració durant les activitats.
 • La millora contínua en el desenvolupament dels processos i la idoneïtat dels serveis prestats per l’ Entitat.
 • Proveir tots els recursos necessaris per garantir un òptim ambient de treball a les instal·lacions.
 • Promoure la comunicació i la cooperació entre el personal de l’Entitat, fomentant suggeriments i propostes de millora.
 • Promoure la cooperació amb els col·laboradors i proveïdors de l’Entitat amb l’objectiu d’ establir acords mútuament beneficiosos.
misión

MISSIÓ

Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d’Inca i de les seves famílies i donar resposta a les seves necessitats aconseguint la màxima satisfacció dels nostres usuaris.

visión

VISIÓ

Patronat és una entitat sense ànim de guany que aspira a ser un referent en la normalització i integració de les persones amb discapacitat, apostant sempre per la innovació i prestant un servei orientat a la millora contínua de tal manera que s’aconsegueixi la màxima visibilitat de l’entitat a la societat.

valores

VALORS

Orientats a la persona:

Respecte per a la realitat de les persones amb discapacitat i la seva diversitat.
Vetllar al màxim pels drets de les persones amb discapacitat.
Garantir la dignitat com a valor propi equiparable als de qualsevol altra persona.
Assegurar la Normalització i Integració de les persones amb discapacitat intel·lectual de tal manera que participin en tots els àmbits de la societat.

Orientats a les famílies:

Fomentar la Participació i Col·laboració de les famílies com a eix bàsic per al desenvolupament de les persones amb discapacitat i la seva qualitat de vida.
Aconseguir la plena Satisfacció de les necessitats de les famílies, tant explícites com a implícites, mitjançant una relació personalitzada i una atenció contínua.
Atenció Individualitzada, donant resposta a les necessitats i desitjos de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb un funcionament basat en principis de Qualitat.

Orientats a l’organització:

Compromís amb el compliment dels requisits legals i reglamentaris aplicables als serveis
Garantir la Transparència com a principi bàsic de funcionament econòmic configurant un tipus d’organització amb dirigents i professionals responsables en la gestió econòmica.
Flexibilitat entesa com l’adaptació als canvis de l’entorn.
Promoure la Comunicació entre l’entitat i els grups d’interès així com la seva participació
Assegurar la Professionalitat del personal en tots els nivells de l’organització.
Compromís per l’ establiment i desenvolupament de polítiques que integrin la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes.

Voluntariat

Des de Patronat et convidam a participar com a voluntari en els programes i activitats que oferim a les persones amb les que treballam i per les quals les relacions personals són fonamentals. Elles tenen les mateixes necessitats, les mateixes inquietuds i els mateixos drets que la resta de persones, simplement necessiten suports per a poder gaudir d’una vida amb qualitat. Vols compartir amb nosaltres un temps d’oci, experiència i pràctica? Si t’interessa el món de la discapacitat…

 Per a col·laborar només necessites disposar de temps lliure i tenir una actitud positiva, oberta i compromesa.

3 + 9 =

Borsa de treball

Si vols formar part del nostre equip omple aquest formulari. Tens l’opció d’enviar-nos el teu currículum.

  AFADICI

  ASOCIACIÓN DE FAMILIARES DE DISCAPACITADOS DE LA COMARCA DE INCA (AFADICI).

  Estimados Padres-Madres y Tutores,

  Tras la renovación de la junta directiva de Afadici, me dirijo a ustedes a modo de presentación y para invitarles a participar en las actividades y proyectos que vamos a realizar.

  Al igual que los anteriores responsables de la asociación, somos un grupo de padres-madres y tutores comprometidos con el bienestar de nuestros hijos y hermanos y con la mejora en todas sus necesidades. Pensamos que, además del compromiso individual que tenemos como familiares, debemos implicarnos de forma conjunta y entender que las familias somos un miembro más de esta entidad, junto a los propios usuarios y a todos los profesionales que día a día cuídan y velan al máximo por ellos.

  Hablo en nombre de todos los componentes de la asociación, cuando les digo que comenzamos esta etapa con mucha ilusión. Y albergamos muchas ideas que nos hacen pensar que los próximos meses van a ser muy fructíferos y satisfactorios para todos,as.

  Queremos transmitir nuestro más sincero agradecimiento a todas las familias que forman parte de Afadici, ya que gracias a su implicación y confianza hacen posible las actividades y proyectos que, desde esta asociación se han venido desarrollando cada año.

  Por ello, agradecemos su colaboración a la hora de formar parte de esta asociación como nuevo socio, y así animarles a participar activamente en la mejora de la calidad de vida de nuestros familiares. Con la ilusión y el trabajo de todos.as podremos disfrutar de esta labor.

  Pueden ponerse en contacto con Afadici para cualquier duda, sugerencias e ideas, e interesados en ser nuevos socios, a través de las siguientes vías de comunicación:

  627218160 (Mamen)
  afadiciasociacion@hotmail.com
  buzón de surencias del centro
  acudiendo a las reuniones que se convoquen
  web de Patronat: http://www.patronatjoan23.org

  APIMA

  L’Associació de Pares i Mares (APIMA) del centre d’educació especial Joan XXIII d’Inca, té com a finalitat col·laborar en les activitats educatives del centre, promoure la participació dels pares dels alumnes, ajudar a l’escola dins les seves possibilitats perquè el centre estigui dotat dels mitjans necessaris pel correcte funcionament, programar activitats i col·laborar amb les famílies amb allò que pugui sorgir.