Patronat Joan XXIII

Som una associació sense ànim de lucre constituida l’any 1975. Oferim serveis a persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies durant totes les etapes de la vida.

Comptam amb més de 265 usuaris i al voltant de 180 treballadors.

QUÈ FEIM

  • Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual (DI) de la Comarca d’Inca i de les seves famílies
  • Donar resposta a les necessitats i desitjos de les persones amb DI i els familiars, amb un funcionament basat en principis de qualitat.
  • Aconseguir la plena satisfacció de les necessitats dels usuaris, alumnes i familiars tant explícites com implícites, mitjançant una relació personalitzada i una atenció contínua en un procés de col·laboració durant les activitats.
  • La millora contínua en el desenvolupament dels processos i la idoneïtat dels serveis prestats per l’ Entitat.
  • Proveir tots els recursos necessaris per garantir un òptim ambient de treball a les instal·lacions.
  • Promoure la comunicació i la cooperació entre el personal de l’Entitat, fomentant suggeriments i propostes de millora.
  • Promoure la cooperació amb els col·laboradors i proveïdors de l’Entitat amb l’objectiu d’ establir acords mútuament beneficiosos.

Política de qualitat

Contacta con Joan XXIII

MISSIÓ

Garantir la igualtat d’oportunitats i de tracte, l’exercici real i efectiu dels drets de les persones amb diversitat funcional, tot això, promocionant l’autonomia personal, l’accessibilitat universal, l’accés a l’ocupació i la plena inclusió a la comunitat durant totes les etapes de la vida.

visión

VISIÓ

Patronat es una entitat sense ànim de lucre que aspira a ser un referent en la normalització, integració e inclusió de les persones amb diversitat funcional , per a la innovació i prestant un servei orientat a la persona per aconseguir la màxima visibilitat de l’entitat a la societat.

valores

VALORS

Oferir una atenció centrada en la persona, adaptant el servei a les necessitats dels usuaris i les seves famílies.

Garantir el benestar dels usuaris i les seves famílies, assegurant el màxim benestar físic i emocional de la persona usuària.

Promoure l’autonomia de la persona usuària, identificant-ne i reforçant-ne les capacitats, potencialitats i competències

Oferir serveis de qualitat, per facilitar una vida plena a les persones amb diversitat funcional intel·lectual com ara assistència sociosanitària, habitatge, educació, formació, desenvolupament personal, inserció laboral, lleure i qualsevol altre que doni possibilitat a la plena inclusió.

Voluntariat

Des de Patronat et convidam a participar com a voluntari en els programes i activitats que oferim a les persones amb les que treballam i per les quals les relacions personals són fonamentals. Elles tenen les mateixes necessitats, les mateixes inquietuds i els mateixos drets que la resta de persones, simplement necessiten suports per a poder gaudir d’una vida amb qualitat. Vols compartir amb nosaltres un temps d’oci, experiència i pràctica? Si t’interessa el món de la discapacitat…

 Per a col·laborar només necessites disposar de temps lliure i tenir una actitud positiva, oberta i compromesa.

Fes-te voluntari!

DD slash MM slash YYYY
Privacitat(Obligatori)

Borsa de treball

Si vols formar part del nostre equip omple aquest formulari. Tens l’opció d’enviar-nos el teu currículum.

Fes feina amb nosaltres!

Puja el teu currículum*
Accepted file types: doc, pdf, Max. file size: 59 MB.
Privacitat(Obligatori)

AFADICI

ASOCIACIÓN DE FAMILIARES DE DISCAPACITADOS DE LA COMARCA DE INCA (AFADICI).

Estimados Padres-Madres y Tutores,

Tras la renovación de la junta directiva de Afadici, me dirijo a ustedes a modo de presentación y para invitarles a participar en las actividades y proyectos que vamos a realizar.

Al igual que los anteriores responsables de la asociación, somos un grupo de padres-madres y tutores comprometidos con el bienestar de nuestros hijos y hermanos y con la mejora en todas sus necesidades. Pensamos que, además del compromiso individual que tenemos como familiares, debemos implicarnos de forma conjunta y entender que las familias somos un miembro más de esta entidad, junto a los propios usuarios y a todos los profesionales que día a día cuídan y velan al máximo por ellos.

Hablo en nombre de todos los componentes de la asociación, cuando les digo que comenzamos esta etapa con mucha ilusión. Y albergamos muchas ideas que nos hacen pensar que los próximos meses van a ser muy fructíferos y satisfactorios para todos,as.

Queremos transmitir nuestro más sincero agradecimiento a todas las familias que forman parte de Afadici, ya que gracias a su implicación y confianza hacen posible las actividades y proyectos que, desde esta asociación se han venido desarrollando cada año.

Por ello, agradecemos su colaboración a la hora de formar parte de esta asociación como nuevo socio, y así animarles a participar activamente en la mejora de la calidad de vida de nuestros familiares. Con la ilusión y el trabajo de todos.as podremos disfrutar de esta labor.

Pueden ponerse en contacto con Afadici para cualquier duda, sugerencias e ideas, e interesados en ser nuevos socios, a través de las siguientes vías de comunicación:

627218160 (Mamen)
afadiciasociacion@hotmail.com
buzón de surencias del centro
acudiendo a las reuniones que se convoquen
web de Patronat: http://www.patronatjoan23.org

APIMA

L’Associació de Pares i Mares (APIMA) del centre d’educació especial Joan XXIII d’Inca, té com a finalitat col·laborar en les activitats educatives del centre, promoure la participació dels pares dels alumnes, ajudar a l’escola dins les seves possibilitats perquè el centre estigui dotat dels mitjans necessaris pel correcte funcionament, programar activitats i col·laborar amb les famílies amb allò que pugui sorgir.