CLUB ESPORTIU “JOAN XXIII

Club esportiu del Centre d’educació especial “Joan XXlll”.

Persona de contacte: Mª Pilar Rios

Telèfon: 971881038

CLUB ESPORTIU “SES GARRIGUES-SA CREU”

El club esportiu Ses Garrigues-Sa Creu pertany a AEDIM (Associació Esportiva de Discapacitats de Mallorca), aquesta associació està formada per diferents clubs esportius de tota Mallorca.

El que pretén aquest , és que mitjançant la pràctica de l’esport, els usuaris de Garrigues – Sa Creu s’integrin en la mesura del possible dins les activitats de la comunitat.

El club Ses Garrigues – Sa Creu participa concretament amb els esports de petanca i natació.

En petanca participa a la lliga entre centres, amb dos triplets de nivell A i B essent A de major nivell que B.

Respecte a la natació participa al Campionat de Mallorca i Balears.

El principal objectiu del club és la màxima participació en les diferents activitats que organitza AEDIM.

Telèfon: 971622282

E-mail: fisporgar@patronatjoan23.org

SERVEI DE RESPIR

L’ objetiu del servei de respir és facilitar als familiars dels usuaris la conciliació de la vida personal, familiar i laboral en casos d’hospitalització, viatjes o urgències proporcionant estàncies residencials temporals.

Per poder beneficiar-se d’aquest servei, la persona ha d’assitir als serveis de Patronat i sol·licitar-ho a la treballadora social del seu centre.

SERVEI D’OCI

L’entitat Joan XXIII d’Inca  ha posat en marxa durant els mesos de juliol i agost del 2021 el servei d’oci del Patronat. Un servei que ofereix activitats normalitzades i inclusives als alumnes del Cee Joan XXIII . S’han atès a 18 alumes de l’escola i l’experiencia tant pels usuaris com pels monitors ha estat molt positiva.