El Servei Ocupacional “Son Agulló”, és un servei que proporciona a persones que presenten discapacitat intel·lectual i necessitats de recolzament intermitent, limitat o extens, que no poden accedir temporal o definitivament a un treball normalitzat o protegit, una activitat útil i terapèutica que facilita el seu ajust personal, la seva preparació laboral i la integració social.

La finalitat és preparar a aquestes persones de manera gradual i sistemàtica per una activitat laboral i per la integració social.

El Taller Ocupacional Son Agulló, és un Centre concertat amb l’Institut Mallorquí de Serveis Socials.

QUI POT ACCEDIR

Persones majors de 18 anys que presenten una discapacitat intel·lectual i precisen d’un recolzament intermitent, limitat o extens, amb habilitats adaptatives suficients per participar en les activitats del Centre. Han d’estar en possessió d’un certificat de minusvalidesa oficial amb diagnòstic principal de retard mental, no patir cap malaltia infecto-contagiosa i no estar afectat de trastorns mentals greus que puguin alterar la convivència en el Centre.

ACTIVITATS

ACTIVITATS LABORALS:

Les activitats laborals que es realitzen son les següents:

  • Manipulats de paper reciclat: Es realitza tot el procés de reciclatge de paper i s’obté folis, diferents tipus de targetes i objectes variats. El paper es decora amb diferents motius: pintat, amb flors, fulles, algues,….naturals, premsades i assecades també pels usuaris.
  • Agricultura Ecològica: Es treballa tot el procés de preparació de la terra, sembra, cura i recol·lecció de productes agrícoles ecològics, així com el manteniment de la finca Son Agulló.
  • Ceràmica: Expressió de la pròpia creativitat i foment de la motricitat fina i gruixuda mitjançant la creació de diferents peces de fang.
  • Activitats d’Ajust Personal i Social: Paral·lelament a la realització d’activitats laborals, també es treballa la formació encaminada a una vida autònoma i responsable. Aquestes activitats es dirigeixen a aconseguir hàbits, habilitats i actituds personals que possibiliten una vida activa i una relació social adequada a l’edat de l’usuari i al seu entorn, així com la millora d’habilitats d’autonomia personal.

ALTRES ACTIVITATS:

 

logopedia

Natació

sport

Esport

logopedia

Menjador

transporte

Transport

Notícies del centre: 

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

Taller Ocupacional “Son Agulló”

Polígon 4, parcel·la 72-78 07350 Binissalem

971886031

sonagullo@patronatjoan23.org