La Residència i Centre de Dia de Ses Garrigues d’Amunt ha estrenat un nou espai recreatiu exterior. La Fundació Patronat Joan XXIII ha impulsat el projecte d’adequació d’aquesta zona d’esbarjo amb l’objectiu que els usuaris disposin d’un espai exterior polivalent on poden realitzar les seves activitats, dur a terme els exercicis de rehabilitació amb el seu fisioterapeuta o també viure moments d’oci.

Aquestes noves instal·lacions han pogut ser una realitat gràcies al suport de la Fundació La Caixa que ha aportat 10.860 euros del total de 17.191,15€ que ha costat la inversió. 

L’espai compta amb una zona d’arbrat amb ombra amb 5 taules i quatre bancs de fusta. També s’hi ha instal·lat gespa artificial, 1 columpio i 2 gronxadores, una d’elles adaptada. Així mateix es compta amb una doble bicicleta per a braços adaptada, un banc doble amb pedals per exercitar les cames i una mampara adaptada amb una roda per fer exercicis d’espatlla.

Segons explica Maria Seguí, educadora social del centre “aquest espai ha estat molt ben acollit tant pels usuaris com per les famílies. De fet, s’aprofita per fer xerrades amb els familiars , pels moments de visites als usuaris i per dur a terme tallers i menjades.”