La Fundació Patronat Joan XXIII d’Inca ha signat un conveni amb l’Ajuntament d’Inca  per a,  mitjançant el Conservatori Municipal Antoni Torrandell, col.laborar en la promoció de la música com a eina pedagògica i d’Integració social.

El president de la Fundació Patronat Joan XXIII Pere Rotger , el Batle d’Inca Virgili Moreno han signat el conveni aquest matí amb la presència del director del Conservatori Antoni Torrandell Marcelino Minaya , la regidora de l’àrea de serveis socials  Maria Antonia Pons , Andreu Caballero regidor del Conservatori entre d’altres funcions i la directora del Servei Ocupacional de Joan XXIII Maria Antonia Reinoso.

El Cor de la Fundació Patronat Joan XXIII neix amb la participació de 22 usuaris que cada dilluns assisteixen al conservatori municipal d’Inca , acompanyats per personal de suport de Joan XXIII per rebre  formació básica musical i coral a càrreg de Ivan Piera,  mestre del Conservatori i Escola de Música Antoni Torrandell. 

La Fundació Patronat Joan XXIII d’Inca i el Conservatori Municipal d’Inca comparteixen una mateixa voluntat de promoure la música com a eina pedagògica i d’integració social.

Amb la signatura d’aquest conveni ambdues entitats col.laboraran tant a nivell docent com d’organització d’actes i concerts relacionats amb l’activitat, i aprofitaran els recursos i beneficis que aquesta activitat tendrà per als participants, la comunitat educativa del centre i per la població en general com a referent d’integració.