El passat 11 d’abril l’Activa’t Inca Associació Empresarial celebrà la GALA EMPRESA D’INCA  a la Finca Virrey Hotel.  A l’acte es una trobada empresarial en la que s’entregaven els Premis Activa’t Inca  dotats cada un d’ells , gràcies a la col·laboració de Fundació La Caixa,  amb un premi economic de 500€ que les empreses premiades havien de designar a una entitat social amb projecte a la ciutat d’Inca.

Esteim molt orgullosos de que Patronat Joan XXIII fois l’entitat elegida per Forn Sant Francesc D’Inca i ens fessin entrega de la quantia econòmica del premi.

La resta de premiats foren :

Ingrama SL – Fundació Es Garrover i  Garden Hotels – Inca Mallorca Solidària.

A l’acte assitiren un centenar de persones relacionades amb l’empresa i el comerç de la citutat  ; fou un acte molt important per la visibilitat de Joan XXIII dins el sector empresarial d’Inca.

La gala empresa d’Inca tengué com a convidat d’excepció el reconegut conferenciant Emili duró al que poguerem coneixer i que oferí una conferencia de motivació i optimisme a tots els assistents.

Repercusió en premsa:

Economiademallorca.com : Actíva’t Inca celebra su gran gala homenajeando a Ingrama, Garden Hotels y Forn de Sant Francesc

Mallorcadiario.com : Virrey Finca Hotel acoge la entrega de premios Activa’t Inca

Fibwi Tv: Emilió Duró hablará de la felicidad y el éxito en Inca 

Zona Vip UH : Virrey Hotel acoge la Gala Empresa D’Inca organizada por Activa’t Inca Associacó Empresarial 

Històric:

Hem de recordar que l’entat Activa’t Inca a l’any 2021 ens va fer l’entitat beneficiaria de la Nit del vi a Inca, un acte que s’inclou a les fires d’Inca i al que assiteixen prop d’un miler de persones. Le’ntitat ens feu entrega de 1500€ de recaptació de la venda d’entrades i ens encarregarem de la venda de menjar dins el recinte. 

La Nit del Vi a Inca 2021 serà a beneficio de Patronat Joan XXIII

Activa’t Inca y el Ayuntamiento entregan la recaudación de la Nit del Vi 2021 a Joan XXIII

 

 

 

Pedro Lladó, Pere Quetglas, Tomeu Garcies , Joan Llabrés , Pere Rotger , Miquel Morro , Antonia Triguero, Jaume Estrany , Marga Ques , Miguel Angel Cortés