Després de molta feina i dedicació ho hem aconseguit. Arrancam 2024 com a Fundació!

Aquest serà un any ple de reptes i projectes nous que ens umplen d’il·lusió i que, al mateix temps, sabem que requeriran de tot el nostre esforç i esperit de superació.

Després de les vacances de Nadal, hem représ el curs escolar al nostre Centre Concertat d’Educació Especial a Inca amb més alumnes que mai. Només aquest fet ja suposa un primer desafiament i, a la vegada, un estímul extra per a tots els mestres, tècnics, auxiliars tècnics i resta del personal de suport.

També, en molt poc temps, començarem la construcció d’un nou equipament a la capital del Raiguer que comptarà amb 3 habitatges supervisats i un nou centre de dia, Pere Pascual.

I encara anirem més lluny. Al llarg de l’any tenim previst iniciar les obres de la nova seu del servei Atenció Primerenca (destinat a nins i nines de 0 a 6 anys) a Inca. D’aquesta manera preveim duplicar el nombre de gabinets, on es desenvolupen les sessions amb els nostres usuaris i els seus familiars. També comptarem amb unes aules de psicomotricitat i fisioteràpia més espaioses i millor equipades. Totes aquestes millores no cerquen altra cosa que oferir un servei cada vegada de major qualitat.

La posada en marxa d’un nou servei a Inca per la Promoció de l’Autonomia Personal (destinat als nins i nines de 6 a 12 anys) serà una altra de les fites que volem assolir en aquest 2024. Amb aquest servei, que es va iniciar a les Balears el passat any, pretenem donar resposta a la creixent demanda que hi ha a la comarca d’Inca.

Com veis ens espera una tasca important al davant. Per fer-ho possible comptarem amb totes les entitats, empreses i institucions que estan al nostre costat. I estic convençut que també tendrem el suport, la dedicació i il·lusió de tots els nostres treballadors, sense els quals seria impossible dur a terme la nostra engrescadora tasca.

Pere Rotger i Llabrés
President
Fundació Patronat Joan 23 d’Inca.