Joan XXIII construirà un nou centre a Inca amb habitatge supervisat gràcies a la subvenció d’1,7M d’euros del Govern

El Patronat Joan XXIII podrà executar la construcció d’un centre a Inca que funcionarà com a centre de dia i on s’oferirà també un servei d’habitatge supervisat per als nostres usuaris amb major autonomia.

Aquest projecte es podrà dur a terme gràcies a la subvenció d’ 1,7 milions d’euros aproximadament que la Conselleria d’Afers Socials del Govern ha compromés amb aquesta finalitat. Aquesta inversió s’emmarca dins d’una inversió global del Govern per valor de 41,1 milions d’euros destinada a la creació de noves places de salut mental i discapacitat lligades a situació de dependència a través del tercer sector social

En el cas de Joan XXIII el futur servei inclourà 17 places d’habitatge supervisat, 10 places de centre de dia i 20 places del servei sociocultural i d’oci per als usuaris.
Aquest equipament es construïrà en un solar ubicat al carrer Benhabet , de propietat municipal, que será cedit per l’Ajuntament d’Inca per a aquest ús. Ara mateix s’estan acabant de fer les gestions necessàries per signar aquesta cessió.

La presidenta del Govern i la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago han reiterat el seu compromís en fer realitat aquest nou i necessari projecte de Joan XXIII.

Per la seva part, el president del Patronat, Pere Rotger, ha manifestat la seva satisfacció i agraïment al Govern perquè “aquest finançament ens permet continuar creixent com a entitat social i oferir més i millors serveis als nostres usuaris i també a les seves famílies. El benestar de totes aquestes persones és la nostra força i la nostra motivació”