El Patronat Joan XXIII llança, per primera vegada, i coincidint amb les festes de Nadal una col.lecció de vins benèfics gràcies a la feina conjunta amb les Bodegues Son Bordils d’Inca.

El mercat setmanal d’Inca ha estat el primer lloc on s’ha duit a terme la venda d’aquests paquets de vins que inclouen una botella de blanc i una de negre i on s’ha realitzat la seva presentació.

A l’acte hi ha estat present el president de Joan XXIII, Pere Rotger, a més del propietari de les bodegues Son Bordils, Ramon Coll, i els batles d’Inca i de Selva, Virgilio Moreno i Joan Rotger  a més dels regidors d’Inca de Serveis Socials, de Participació Ciutadana i de Mercats, Maria Antònia Pons, Andreu Caballero i Marixé Fernandez.

Els vins compten amb un etiquetatge amb un disseny especial que ha estat creat en aquest cas pels usuaris del centre ocupacional de Son Agulló. Desde Joan XXIII es va organitzar un concurs intern per que presentassin propostes per part de tots els centres amb aquesta finalitat i va ser Son Bordils qui va ser la selecció final de la imatge de les botelles.

El president de Joan XXIII, Pere Rotger ha explicat que arran de la Nit del Vi celebrada a Inca els tècnics de l’entitat vàren parlar amb Son Bordils sobre la posibilitat de treure endavant aquesta iniciativa solidària. Rotger ha destacat que amb aquests vins complim una triple finalitat. Per una part promocionam el producte local i de proximitat, per una altra donam visibilitat i protagonisme als usuaris i en darrer lloc la gent pot posar el seu granet d’arena per donar continuitat al projecte social de Joan XXIII

El paquet amb dos vins es pot adquirir per 16 euros fent una comanda via mail a coordinacio@patronatjoan23.org o cridant al 606059772. A més dijous de la setmana vinent  Joan XXIII l’oferirà també a la paradeta muntada a la Plaça de Santa Maria la Major.