Totes dues personalitats col·laboraren per fer avançar l’entitat i ara se’ls ha dedicat unes sales al Centre educatiu Joan XXIII

La Fundació Joan XXIII ha duit a terme un emotiu homenatge a dues personalitats rellevants en la història de l’entitat. Es tracta de 𝐒𝐨𝐫 𝐀𝐢𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐑𝐨𝐝𝐫𝐢́𝐠𝐮𝐞𝐳, directora del Patronat entre els anys 1974 i 2002 i 𝐉𝐨𝐚𝐧 𝐆𝐮𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐚𝐬, que desenvolupà la responsabilitat de president entre el 1989 i el 2000.

Amb l’objectiu de reconèixer la tasca que varen dur a terme tots dos i de tenir-la ben present a partir d’ara el Saló d’actes del centre durà el nom de Joan Gual i la sala de professors el de Sor Aina Maria Rodríguez. En tots dos casos s’han penjat dues plaques commemoratives.

A l’acte hi han asistit un bon grapat de familiars de Rodríguez i de Gual així com una ampla representació de treballadors de l’entitat i el seu actual president Pere Rotger.

Precisament el president Rotger ha llegit algunes paraules dels dos presidents anteriors recollides en publicacions antigues amb les que ha volgut destacar que la seva feina va ser fonamental per donar un reconèixement, una merescuda atenció social i una qualitat de vida als usuaris i a les seves famílies.