L’entitat bancària Caixabank mitjançant la Fundació La Caixa ha finançat la compra d’un nou esterilitzador per a l’instrumentari de la clínica dental del Patronat Joan XXIII, que funciona per donar servei proper i de qualitat als usuaris.

L’aportació, de 4.779 euros s’ha fet efectiva amb la presència del president del Patronat Joan XXIII, Pere Rotger i del Director de Banca d’Institucions, Marc Ponseti a més de Catalina Bennassar, la odontòloga que presta un servei altruista als usuaris.

La clínica dental es troba ubicada al Col.legi Joan XXIII on s’hi ha habilitat com a clínica dental un dels espais del centre on hi poden acudir els alumnes de la mateixa escola així com els usuaris centres de dia i tallers ocupacionals i els que viuen a les residències o pisos tutelats.

Pere Rotger ha indicat que “la Fundació La Caixa ha donat una passa més de solidaritat envers el Patronat Joan XXIII per tal que continuem oferint un servei d’odontologia de qualitat als nostres usuaris”

Marc Ponseti ha explicat que “La tasca de la Fundació La Caixa és transferir el benefici que  generam amb la confiança dels nostres clients a entitats com Joan XXIII que fan una tasca social. Connectam els nostres clients amb les entitats locals. Això és fruit dels nostres clients. Esperam que molts anys puguem continuar amb aquesta tasca.

S’ha de dir que la doctora Catalina Bennassar, odontòloga de referència en Inca, de manera altruista acudeix de forma programada al centre educatiu on ofereix els seus serveis.

La feina que personalment realitza la doctora des del 1995 és gratuïta. De fet únicament hi ha un cobrament testimonial per als pares per compensar el cost del material utilitzat i que aporta ella mateixa. D’aquesta manera es continua amb la tasca de millora de serveis que s’ofereix als usuaris atesos per Joan XXIII